sunnuntai 2. lokakuuta 2011

antaa viileiden ilmojen tulla..

Sain justiin villapaitani valmiiksi. Alunperin paitaan piti tulla huppu ja selkään teksti, sitten muutin, että kaulus ja eteen teksti, sitten aloin ajattelemaan kahta erilaista kuviota, sitten sain postin haku reissulla idean, että teen ankkurin. Nyt löytyy 4 ruutupiirrosta ankkurista.

 kun tuli aika aloittaa ankkurin kutominen, niin tein sitä tän verran, sitten katoin tarkemmin noita "koukkuja" ja mielestäni ne on sen verran hölömön näköset, että lopulta purin tuon alun.


Tässä nyt sitten kuva valmiista paidasta, valitan heilahtanutta ja muutenkin sumeaa laatua.
Ajattelin vihdosta viimein kokeilla sukkien kutomista, kun saan tuon paidan valmiiksi, mutta kuitenkin mieleni tekisi tehdä eräänlainen liivi joka tulisi yhdellä isolla napilla kiinni. Etsein ohjetta kaikista novita lehdistä joita multa löytyy, koska muistin sen niissä nähneeni, mutta ei, ei löytynyt juuri sellaisen ohjetta. Täytyy vielä selata noi parit läpi ja sitten jos ei löydy, niin muokata takin ohjetta, kun se on melkein samanlainen..
Sitten on vielä kaksi muuta jotka on tarkoitus kutoa tässä jossakin vaiheessa, nimittäin kauluri, kun löytyy 3 kerää paksua lankaa enkä tiedä mitä muuta niistä tekisin kuin kaulurin. Toinen jonka ajattelin kutoa on eräänlainen shaali, kun tuota Kelo lankaa jäi melkein 2 kokonaista mustaa kerää ja sitten 1 valkoinen.

Tällaista tällä kertaa, ensi kerralla jotain uutta (:

-Susku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti