perjantai 21. lokakuuta 2011

tsuidaduida

Tässä neuleliivissä olisi nyt sitten takakapple ja oikea etukappale valmiita ja vasen etukappale aloitettu. Kävästiin äiteen kanssa Vapiksessa tänään kun pääsin töistä. Ostettiin mulle kaks kerää Puron aallokkoa ja yks kerä aamuruskoa.

Aallokko on niin ikkään tämän väristä:
ja se aamurusko vielä toiseen kertaan vaikka se onkin jo aiemmassa tekstissä:

Mulla on nyt 3 ideaa mitkä haluaisin toteuttaa.
1. kaulahuivi/hartiahuivi/torkkupeitto puron eri väreistä. Kutoisin siis aina muutaman kerän yhtä väriä ja sitten vaihtaisin summanmutikassa (vai mikä se sana on?) väriä. Eli tästä työstä tulisi aivan todella kirjava tapaus, mutta saisipahan väriä elämään.
2. Mustasta kelosta tai softystä tai muusta paksusta langasta iso kauluri, johon sitten kokeilisin huovuttaa nuo Noki langasta nyppimäni erittäin huopuneet kohdat.
3. Siellä vapiksessa kun oltiin, niin selitin äiteelle mitä oon tässä nyt hetken kaavaillu, että haluaisin tehdä sellasen puolipitkän villatakin tai paidan Softy langasta väreinä olis musta+harmaa+valkonen. Novitan Syksy 2011 lehdessä oli paidan malli:
En sitten tiedä miltä tuo mun päällä näyttäis, kun en ole ollenkaan samanmallinen mitä tuo kuvan malli, mutta kai sitä ainakin kotona tulis sitten käytettyä. Tuohon neuleeseen tulee softyn lisäksi rose mohari lankaa, niin tarvii varmaan vaihtaa hieman suunnittelemiani softyn värejä, eli musta voisi olla luumun värinen..

Sitten vielä hieman joulua ajatellen olen miettinyt, että josko tilaisin novitalta marraskuussa tuota puroa ja tekisin uuden tunikan eräälle ihmiselle joululahjaksi.

p.s. tässä tekstissä esiintyvät kolme (3) kuvaa on otettu Novitan sivuilta. Ne eivät ole itse kuvaamiani. Ja tämä tieto siksi, jos jollekkin jäi epäselväksi.

-Susku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti